Genel Cerrahi Forumları - Prof. Dr. Korhan Taviloğlu

Genel Cerrahi Forumları - Prof. Dr. Korhan Taviloğlu (https://www.genelcerrah.com/)
-   Makatta Çatlak (Anal Fissür) (https://www.genelcerrah.com/makatta-catlak-anal-fissur/)
-   -   Hemoroid, makat çatlağı ve anal fistülüm var (https://www.genelcerrah.com/makatta-catlak-anal-fissur/4484-hemoroid-makat-catlagi-ve-anal-fistulum-var.html)

Facebook soru 09-03-2025 15:50

Hemoroid, makat çatlağı ve anal fistülüm var
 
Hemoroid makat çatlağı ve anal fistülüm var .3 ay önce doğum yaptım o günden beridir kabızlık yaşıyorum bşyler kullanınca da ishal oluyorum ne önerirsiniz ?

DrTaviloglu 09-03-2025 15:50

Geçmiş olsun ve bebeğiniz hayırlı olsun. Muayene edilmeyen bir hastaya, bir mesaj, fotoğraf, video, telefon görüşmesi, vb. yöntemlerle sanal ortamda, herhangi bir öneri, diyet, tetkik, ilaç, takviye, uygulama, girişim, tetkik yada tedavi yönteminin önerilmesi veya onaylanması uygun değildir ve kanunla yasaklanmıştır. Bulunduğunuz bölgede bir Genel Cerrahi Uzmanı’na muayene olmanız yararlı olur. 2012 yılından beri yalnız proktoloji veya ‘’kabızlık, dışkılama zorluğu, makat hastalıklarının tüm ameliyatsız ve ameliyatlı tedavileri’’ konularında, İstanbul’da kendi merkezinde hizmet veren ekibimizden yardım almak istemeniz durumunda, (0530) 326 06 96 veya (0212) 219 84 84 no’lu telefonları arayabilirsiniz.

Saygılar,

Prof. Dr. Korhan Taviloğlu
Taviloğlu Proktoloji
Kabızlık, dışkılama zorluğu, makat hastalıklarının
ameliyatlı ve ameliyatsız tedavisi

https://lnk.bio/taviloglu


Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlı. Şuanki Zaman: 02:41.

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Her hakkı saklıdır. Genel Cerrahi Forumları 2009